Burak Yilmaz Mesut Ozil Yorumu : Son dakika: Burak Yılmaz'dan çok konuşulacak Mesut Özil ... : Fenerbahçe'nin yıldız transferi mesut özil'in imza töreni, büyük bir organizasyonla gerçekleştirildi.

Burak Yilmaz Mesut Ozil Yorumu : Son dakika: Burak Yılmaz'dan çok konuşulacak Mesut Özil ... : Fenerbahçe'nin yıldız transferi mesut özil'in imza töreni, büyük bir organizasyonla gerçekleştirildi.. Burak yılmaz'ın kendisi hakkında, a milli takım'da forma giymiş oyuncularla ilgili yorum yaparım sözleri sorulan fenerbahçe'nin yeni yıldızı mesut özil, kendisine başarılar diliyorum. Fransa ligue 1 takımlarından lille'de forma giyen başarılı golcü burak yılmaz, birçok konuda açıklamalarda bulundu. .transferi hakkında gelen soruya da yanıt veren burak, mesut özil'e başarılar dilerim ama ben açıkçası benimle a milli takım'da forma giymiş oyuncularla ilgili yorum yapmak isterim diye konuştu. Mesut özil'e burak yılmaz'ın sözleri hatırlatılınca ali koç, araya girerek 'cevap verme' uyarısı yaptı. Lille forması giyen milli futbolcu burak yılmaz'ın, fenerbahçe'nin yeni transferi mesut özil'le ilgili yaptığı gönderme içeren yoruma yıldıray baştürk'ten destek geldi.

.atlattığını söyleyen tecrübeli oyuncu, fenerbahçe'ye transfer olan mesut özil için dikkat çekici ifadeler kullandı. Mesut özil'e burak yılmaz'ın sözleri hatırlatılınca ali koç, araya girerek 'cevap verme' uyarısı yaptı. Milli futbolcu burak yılmaz, kariyeriyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Burak yılmaz, dün akşam saatlerinde yaptığı yorumla herkesin eleştirisine maruz kaldı. Mesut özil d.türkistanlı soydaşlarına sahip çıktığı için avrupa'da istenmez adam ilan edildi, yüreğin yetiyorsa aynı delikanlılığı sen göster de görelim burak yılmaz.

Takvim.com.tr Mesut Özil'e Türkiye'nin merak ettiği Burak ...
Takvim.com.tr Mesut Özil'e Türkiye'nin merak ettiği Burak ... from iatkv.tmgrup.com.tr
Fransız ekiplerinden lille'de forma giyen ve takımının aralık ayındaki en iyi oyuncusu seçilen burak yılmaz, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Burak yılmaz, fenerbahçe'ye transfer olan mesut özil hakkındaki bir soru üzerine, mesut hürriyet spor arena'da yer alan haberde , burak yılmaz'ın yorumuna yapılan bazı eleştirilere yer verildi. .a milli futbol takımı'nda savaşmış, mücadele etmiş ve forma giymiş arkadaşlarımla ilgili yorum yaparım. daha da açıkça ifade edecek olursak. Sanki cephe savaşında savaştılar aq. İnşallah türkiye'yi en iyi şekilde temsil eder. Lille'de top koşturan burak yılmaz'ın mesut özil için yaptığı bu konuşma taraftarlarca tepki çekti. Mesut özil'e başarılar dilerim ama ben açıkçası benimle a milli takım'da forma giymiş oyuncularla ilgili yorum. .atlattığını söyleyen tecrübeli oyuncu, fenerbahçe'ye transfer olan mesut özil için dikkat çekici ifadeler kullandı.

.lille'de sürdüren burak yılmaz'ın verdiği mesut özil yanıtı gündeme oturdu.

Fransa ligue 1 takımı lille'de oynayan burak yılmaz, fenerbahçe'ye yeni transfer olan mesut özil hakkında tartışılacak yorum yaptı. Lille'de top koşturan burak yılmaz'ın mesut özil için yaptığı bu konuşma taraftarlarca tepki çekti. Fenerbahçe'nin 3,5 yıl için renklerine bağladığı mesut özil transferi için yaptığı yorum büyük tepkiyle karşılandı. .atlattığını söyleyen tecrübeli oyuncu, fenerbahçe'ye transfer olan mesut özil için dikkat çekici ifadeler kullandı. Mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte milli takım formasıyla savaşmış arkadaşlarımla alakalı konuşsam daha iyi bence. demiştir. Burak yılmaz'a uğur meleke'nin verdiği cevap olay oldu. Yılmaz, fenerbahçe'nin yeni transferi mesut özil ile ilgili gelen soruya flaş bir yanıt verdi. Kariyerini fransa ligue 1 takımlarıdan lille'de sürdüren burak yılmaz, mesut özil'in fenerbahçe'ye transferiyle ilgili yöneltilen soru üzerine mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte a milli. Fenerbahçe'nin 3,5 yıl için renklerine bağladığı mesut özil transferi için yaptığı yorum büyük tepkiyle karşılanmıştı. Burak yılmaz, mesut özil'e resmen ve alenen. İnşallah türkiye'yi en iyi şekilde temsil eder. Burak yılmaz, fenerbahçe'ye transfer olan mesut özil hakkındaki bir soru üzerine hürriyet spor arena'da yer alan haberde, burak yılmaz'ın yorumuna yapılan bazı eleştirilere yer. Kariyerini ligue 1 takımlarından lille'de sürdüren burak yılmaz türk asıllı alman futbolcu mesut özil'in fenerbahçe'ye transferi hakkındaki görüşü de sorulan burak, bu soruya ise ilginç bir yanıt verdi.

Burak yılmaz, fenerbahçe'nin mesut özil transferi hakkında şu yorumu yaptı: Mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte milli takım formasıyla savaşmış arkadaşlarımla alakalı konuşsam daha iyi bence. demiştir. Burak yılmaz, dün akşam saatlerinde yaptığı yorumla herkesin eleştirisine maruz kaldı. Fransız ekiplerinden lille'de forma giyen ve takımının aralık ayındaki en iyi oyuncusu seçilen burak yılmaz, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Burak yılmaz'ın kendisi hakkında, a milli takım'da forma giymiş oyuncularla ilgili yorum yaparım sözleri sorulan fenerbahçe'nin yeni yıldızı mesut özil, kendisine başarılar diliyorum.

Mesut Özil'e Burak Yılmaz'ın sözleri hatırlatılınca Ali ...
Mesut Özil'e Burak Yılmaz'ın sözleri hatırlatılınca Ali ... from icdn.ensonhaber.com
Mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte milli takım formasıyla savaşmış arkadaşlarımla alakalı konuşsam daha iyi bence. demiştir. Mesut özil d.türkistanlı soydaşlarına sahip çıktığı için avrupa'da istenmez adam ilan edildi, yüreğin yetiyorsa aynı delikanlılığı sen göster de görelim burak yılmaz. Mesut özil'in fenerbahçe'ye transferini de değerlendiren burak'ın sözleri, yeni bir tartışmanın fitilini ateşleyecek cinsten. Fenerbahçe'nin 3,5 yıl için renklerine bağladığı mesut özil transferi için yaptığı yorum büyük tepkiyle karşılandı. Kariyerini fransa ligue 1 takımlarıdan lille'de sürdüren burak yılmaz, mesut özil'in fenerbahçe'ye transferiyle ilgili yöneltilen soru üzerine mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte a milli. Lille'in milli futbolcularından burak yılmaz, fanatik'in instagram canlı yayınına katıldı. Lille forması giyen milli futbolcu burak yılmaz'ın, fenerbahçe'nin yeni transferi mesut özil'le ilgili yaptığı gönderme içeren yoruma yıldıray baştürk'ten destek geldi. Fransa ligue 1 takımı lille'de oynayan burak yılmaz, fenerbahçe'ye yeni transfer olan mesut özil hakkında tartışılacak yorum yaptı.

Mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte milli takım formasıyla savaşmış arkadaşlarımla alakalı konuşsam daha iyi bence. demiştir.

Fransa ligue 1 ekiplerinden lille forması giyen burak yılmaz'ın, mesut özil'in fenerbahçe'ye transferiyle ilgili yöneltilen soru üzerine verdiği cevap sosyal medyada gündem oldu. Sanki cephe savaşında savaştılar aq. .transferi hakkında gelen soruya da yanıt veren burak, mesut özil'e başarılar dilerim ama ben açıkçası benimle a milli takım'da forma giymiş oyuncularla ilgili yorum yapmak isterim diye konuştu. Mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte milli takım formasıyla savaşmış arkadaşlarımla alakalı konuşsam daha iyi bence. demiştir. O dönemde türk milli takımı'nı tercih etmeyenler konuşmalı. Kariyerini fransa ligue 1 takımlarıdan lille'de sürdüren burak yılmaz, mesut özil'in fenerbahçe'ye transferiyle ilgili yöneltilen soru üzerine mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte a milli. Burak yılmaz, fenerbahçe'ye transfer olan mesut özil hakkındaki bir soru üzerine, mesut hürriyet spor arena'da yer alan haberde , burak yılmaz'ın yorumuna yapılan bazı eleştirilere yer verildi. Fenerbahçe'nin 3,5 yıl için renklerine bağladığı mesut özil transferi için yaptığı yorum büyük tepkiyle karşılandı. Fransız ekiplerinden lille'de forma giyen ve takımının aralık ayındaki en iyi oyuncusu seçilen burak yılmaz, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Burak yılmaz, kendisine yöneltilen mesut özil sorusuna, benimle birlikte a milli takım forması altında savaşmış, mücadele etmiş arkadaşlarımla ilgili sorular varsa onları cevaplamak isterim yanıtını verdi. Burak yılmaz'a uğur meleke'nin verdiği cevap olay oldu. Fenerbahçe'nin yeni transferi mesut özil , imza töreninde açıklamalarda bulunurken burak yılmaz 'ın kendisiyle ilgili yaptığı açıklamalara yanıt verdi. Burak yılmaz, sen mesut özil'in ancak yancısı olur, getir götürünü yaparsın.

Milli futbolcu burak yılmaz, kariyeriyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Kariyerini ligue 1 takımlarından lille'de sürdüren burak yılmaz türk asıllı alman futbolcu mesut özil'in fenerbahçe'ye transferi hakkındaki görüşü de sorulan burak, bu soruya ise ilginç bir yanıt verdi. .a milli futbol takımı'nda savaşmış, mücadele etmiş ve forma giymiş arkadaşlarımla ilgili yorum yaparım. daha da açıkça ifade edecek olursak. Mesut özil'e burak yılmaz'ın sözleri hatırlatılınca ali koç, araya girerek 'cevap verme' uyarısı yaptı. Fransa ligue 1 takımlarından lille'de forma giyen başarılı golcü burak yılmaz, birçok konuda açıklamalarda bulundu.

Burak Yılmaz'dan Mesut Özil'e Olay Sözler
Burak Yılmaz'dan Mesut Özil'e Olay Sözler from img.cdn.haber365.com.tr
Burak yılmaz, fenerbahçe'ye transfer olan mesut özil hakkındaki bir soru üzerine hürriyet spor arena'da yer alan haberde, burak yılmaz'ın yorumuna yapılan bazı eleştirilere yer. Burak yılmaz, dün akşam saatlerinde yaptığı yorumla herkesin eleştirisine maruz kaldı. Haberin yeni yüz'ü tv100'ün resmi youtube kanalı. Tv100 canlı yayını, son dakika haberleri ve gündem oluşturan programları ile her an elinizin altında. Mesut özil'in fenerbahçe'ye transferini de değerlendiren burak'ın sözleri, yeni bir tartışmanın fitilini ateşleyecek cinsten. .a milli futbol takımı'nda savaşmış, mücadele etmiş ve forma giymiş arkadaşlarımla ilgili yorum yaparım. daha da açıkça ifade edecek olursak. Fransa ligue 1 ekiplerinden lille forması giyen burak yılmaz'ın, mesut özil'in fenerbahçe'ye transferiyle ilgili yöneltilen soru üzerine verdiği cevap sosyal medyada gündem oldu. Mesut özil'e burak yılmaz'ın sözleri hatırlatılınca ali koç, araya girerek 'cevap verme' uyarısı yaptı.

Burak yılmaz, sen mesut özil'in ancak yancısı olur, getir götürünü yaparsın.

Sanki cephe savaşında savaştılar aq. Lille'de top koşturan burak yılmaz'ın mesut özil için yaptığı bu konuşma taraftarlarca tepki çekti. Tv100 canlı yayını, son dakika haberleri ve gündem oluşturan programları ile her an elinizin altında. Burak yılmaz'a uğur meleke'nin verdiği cevap olay oldu. Fransa ligue 1 takımlarından lille'de forma giyen başarılı golcü burak yılmaz, birçok konuda açıklamalarda bulundu. Burak yılmaz, kendisine yöneltilen mesut özil sorusuna, benimle birlikte a milli takım forması altında savaşmış, mücadele etmiş arkadaşlarımla ilgili sorular varsa onları cevaplamak isterim yanıtını verdi. Burak yılmaz'ın kendisi hakkında, a milli takım'da forma giymiş oyuncularla ilgili yorum yaparım sözleri sorulan fenerbahçe'nin yeni yıldızı mesut özil, kendisine başarılar diliyorum. Lille forması giyen milli futbolcu burak yılmaz'ın, fenerbahçe'nin yeni transferi mesut özil'le ilgili yaptığı gönderme içeren yoruma yıldıray baştürk'ten destek geldi. Burak yılmaz, dün akşam saatlerinde yaptığı yorumla herkesin eleştirisine maruz kaldı. Yılmaz, fenerbahçe'nin yeni transferi mesut özil ile ilgili gelen soruya flaş bir yanıt verdi. İnşallah türkiye'yi en iyi şekilde temsil eder. Burak yılmaz, mesut özil'e başarı dilemiş. Fenerbahçe'nin 3,5 yıl için renklerine bağladığı mesut özil transferi için yaptığı yorum büyük tepkiyle karşılandı.

Burak yılmaz, dün akşam saatlerinde yaptığı yorumla herkesin eleştirisine maruz kaldı burak yilmaz. İnşallah türkiye'yi en iyi şekilde temsil eder.

Post a Comment

0 Comments